Ring oss direkt på telefon: 08-522 355 60

Ring oss direkt på telefon: 08-522 355 60

Tjänster inom flytt & städ

Hem | Tjänster

Flyttspecialisten i Mälardalen AB startade 2009 och kan utföra flyttar över hela landet. Flyttspecialisten riktar sig till både privat- och företagskunder och utför flyttuppdrag, hjälpa till vid evakueringar och avyttringar, bistå med magasinering, bortforsling av sopor som ska transporteras till Återvinningscentralen, hjälpa till med packning, montering, emballering, flyttstädning och visningsstädning. Hos Flyttspecialisten kan man låna och köpa kartonger .

Flyttspecialisten har yrkestrafiktillstånd för att åka med gods på vägarna och transportansvarsförsäkring i Alandia. Vid eventuella skador så har vi en gedigen skadehantering.

Flytthjälp

Visst kan det vara jobbigt att flytta. Men det behöver inte vara det. Vi på flyttspecialisten hjälper till så att din flytt går så smidigt som möjligt. Med allt från bärhjälp, paketering, transport och trevlig personal.

Flyttstädning

När man packat ihop allt och flyttat så är nog de sista man vill göra en storstädning av lägenheten eller villan. Det är där vi kommer in och flyttstädar snyggt, effektivt och noggrant. Vi löser det!

Packning

Att packa ner alla prylar är kanske inte något man drömmer om. Vi hjälper till med packning och emballering så att dina saker klarar av flytten utan några skador. Vi hanterar dina saker varsamt.

Kontorsflytt

Lägg fokusen på arbetet istället på flytten. Vi sköter er kontorsflytt med allt som det innebär. Effektivt och noggrann städning oavsett storlek på företaget. Vårt arbete gör det enklare för era anställda att utföra sitt jobb. Så hör av er för en kostnadsfri offert för kontorsflytt och/eller städning.

Transport i Sverige

Att flytta ett hem eller kontor från en plats till en annan behöver inte vara jobbigt och stressigt. Vi kan transportera era saker, möbler och hela kontor över hela Sverige. Enkelt och snabbt med fokus på hög service där leverans inom tidsramen är viktig. Kontakta oss idag för mer info.

Magasinering

Behöver du hjälp med att magasinera eller lagra kontorsmöbler, varor eller annat från företaget eller privat så har vi all plats i världen. Lagra och magasinera enkelt och billigt med oss på Flyttspecialisten. Kontakta oss för mer information.

Tunga transporter

Vi hjälper er med tunga transporter med allt ifrån stora, tunga och otympliga möbler samt företagsinredning till kassaskåp, pianos, kylskåp, sidebysides, elmotorer och industri utrustning. Inget är för tungt för oss. Kontakta oss för mer info.

Montering

Det är inte alltid lätt att montera isär och ihop möbler eller annat från Ikea men vi är experter på detta. Så behöver du hjälp med att montera isär eller ihop kontorsmöbler så är vi de rätta valet. Kontakta oss för mer information!

Företagsservice

Oavsett vad du behöver till er flytt, transport, packning, montering eller städning så kan vi erbjuda en hög kvalité på alla våra tjänster och företagsservice. Enkelt, snabbt och effektivt. Testa och vi lovar att ni kommer bli supernöjda!

slideexempel1

Alltid nöjda kunder

Vi på Flyttspecialisten vill att att ni som kunder är 100% nöjda med vårt arbete. Det gör att vi kan få fler kunder i framtiden och att ni alltid återkommer till oss om ni är ute efter någon av våra tjänster.

Vårt mål är att alltid vara lyhörda, fokuserade, effektiva och noggranna när det kommer till alla våra tjänster. Har du frågor om något eller vill du kanske veta mer om våra tjänster, priser eller annat? Kontakta oss idag. Du kan använda vårt formulär på hemsidan eller ringa direkt på 08-522 355 60.

Intresserad?
Få en helt kostnadsfri offert för allt inom flytt och flyttstädning av oss. Lämna namn och telefonnummer så ringer vi upp och berättar mer om våra tjänster, priser och paket.


Tips: Oavsett vad du som företag söker och behöver hjälp med så kan vi alltid skräddarsy jobbet efter era behov. Exempel kan vara en flytt i kombination med tungtransport och montering. Allt i ett paket. Kontakta oss för mer information.