Ring oss direkt på telefon: 08-522 355 60

Ring oss direkt på telefon: 08-522 355 60

Kontorsflytt eller företagsflyttning

När du flyttar ett kontor är det extremt viktigt att vissa papper inte försvinner, eller att det tar för lång tid då det kan innebära störningar, avbrott och framförallt förlorade intäkter. Sedan kan det vara opassande att be anställda om flytthjälp då det ofta inte ingår i deras arbetsuppgifter, många är även upptagna under helger eller helt enkelt inte vill behöva vara på jobbet utöver arbetstiden.

Det kan även göra att du som arbetsgivare känner dig skyldig dina anställda en tjänst som de kanske utnyttjar till företagets nackdel. Mycket kan även gå fel när oerfarna människor ska flytta och paketera ett helt kontor. Därför finns Flyttspecialisten som har erfarenheten, kompetensen, produkterna och viljan att se till att flytten går så smidigt som möjligt.

Varför ska man välja Flyttspecialisten?

Flyttspecialisten hjälper till med demonteringen och monteringen av inredningen och möblerna. Vi ser till att packningen av arbetsmaterial, utrustning som exempelvis datorer och annan IT, förråd och andra lagerutrymmen genomförs med hög precision och inom den tidsram som är satt. Med rätt material och verktyg ser vi till att ömtåliga och känsliga material inte skadas eller försvinner – något som kan vara kritiskt för företag.

Genom bra planering och förberedelser redan i förstadiet så säkerställer vi att man får en bra och effektiv kontorsflytt för att det ska gå så smidigt som möjligt. Vi har också förståelse för att det sällan blir smidigt vid kontorsflytt och hjälper göra det hela till en sådan jämn och rak process – det kan vara saker som exempelvis att man inte har tillgång till de nya lokalerna samtidigt som man fortfarande är i processen tömma den nuvarande.

Vi jobbar med alltifrån små till stora företag och med flera års erfarenhet är vi det givna valet för företag som behöver en flytt på bästa möjliga sätt.

Hur går företagsflytten till?

Att flytta ett kontor kräver betydligt fler steg än en vanlig flytt då det är så mycket som måste samspela för att det ska genomföras på bästa sätt.

  1. Förberedelse – Vi hjälper till redan i förstadiet med planeringen och tar hand om bland annat projekteringen, budgetering och schemaläggningen.
  2. Inventering – Vi börjar med att inventera allt som ska flyttas, saker såsom möbler och utrustning. Vi ger råd och förslag på lösningar utifrån ritningarna på den nya lokalen.
  3. Nedmontering – Utifrån det satta schemat sätter vi igång med nedmonteringen av möbler och utrustning och ser till så att packningen sker korrekt och märks upp tydligt för att det ska bli lätt.
  4. Flytten – Vi ser till så att allt flyttas när man väl har tillgång till det nya lokalerna och ser till att allt hamnar på rätt plats.
  5. Montering – När flytten väl är genomförd så hjälper vi till med montera och packa upp allt utifrån specifikationerna.

Genom att använda Flyttspecialisten ser vi till att allt samspelar vid kontorsflytten för att slippa avbrott i produktionen och göra det till en positiv förändring istället för något negativt. Kontakta oss idag för få en offert på hur vi kan hjälpa dig göra det så effektivt som möjligt.

Vill du beställa en offert från oss på kontorsflyttning eller företagsflytt – Kontakta oss idag!

Artikel ligger i kategori: ,