Ring oss direkt på telefon: 08-522 355 60

Ring oss direkt på telefon: 08-522 355 60

Flytthjälp

Flytthjälp med fokus på service

Att flytta kan vara ett jobbigt projekt, med mycket planering, packning, transportering och tunga lyft. Att detta sedan ska passa in med ditt vanliga liv brukar sluta med en jobbig helg som involverar allt ifrån att packa kartonger, bära tunga möbler upp och ner för trappor till att muta vänner och bekanta med pizzor och öl.

Sedan kan uppackningen utav hela boendet ofta bli lidande då efter en helg av bogserande behöver man vila upp sig under den lediga tid man har. Flyttspecialisten hjälper till med både nedpackning och uppackning utav hela ditt bohag samt transporten däremellan. Ingen risk att förstöra knän, ryggar eller vänskaper.

Varför ska man välja Flyttspecialisten?

Det finns firmor som är mycket billigare än andra, men vad innebär det egentligen?

I vissa fall kan det innebära att firman saknar trafiktillstånd, F-skatt, transportförsäkring eller att de inte ens är ett registrerat bolag. Detta är alltid viktigt att kolla upp så du är säker på att ditt bohag inte skadas, eller transporteras olagligt vilket kan resultera i dyra kostnader för dig.

Med Flyttspecialisten får du ett gediget företag med flera års erfarenhet, vi erbjuder en lång rad av tjänster inom flytthjälp där fokuset ligger på att du som kund ska bli 100 % nöjd med en stor skara av tjänster.

Att tänka på innan flytthjälpen knackar på

Att anställa flytthjälp gör flyttandet mycket enklare, men det finns vissa saker du kan göra innan flytthjälpen knackar på för att göra flytten så smidig och effektiv som möjligt.

Koppla ur allt med sladd.

Rulla ihop sladdarna, och märk dem och eventuella tillbehör så som fjärrkontroller med exempelvis en bit eltejp så du vet var allting går till.

Låt en utbildad elektriker koppla ur fast monterad elektrisk utrustning.

Om exempelvis tvättmaskinen ska med i flytten så behöver den vara urkopplad när flytthjälpen kommer. Kom ihåg att om du inte är en behörig fackman, så får du inte koppla ur fast monterad el själv. Så glöm inte att ringa din lokala elektriker i god tid innan det är dags att flytta.

Maten

Försök äta upp så mycket som möjligt av maten i kylen, frysen och skafferiet innan flytten sker. Kolla även utgångsdatum och släng det som är gammalt. Det är både jobbigt och otympligt att frakta livsmedel, så försök starta det nya hemmet med ett tomt kylskåp.

Gå igenom dina saker och släng det du inte längre vill behålla.

Det är onödigt att flytta på saker du inte kommer behålla, och du får mindre att packa upp i ditt nya hem.

Demontera stora möbler.

Klumpiga, tunga och svårhanterliga möbler så som hörnsoffor och sängar bör plockas isär till mindre bitar som är lättare att frakta.

Ta ned fast inredning.

Ta ned de skåp och hyllor som är fastmonterade på väggen som ska med till det nya boendet. Lägg eventuella verktygsnycklar i plastpåsar och tejpa fast dem med skåpen och hyllorna så tappar du inte bort dem när du ska återmontera möbeln.

Lägg ut mattor på ömtåliga golv.

Eftersom vår personal kommer gå fram och tillbaka med skor och tunga möbler så rekommenderar vi att skydda dina ömtåliga golv med mattor.

Många möbler har även en tendens att vara både tunga och otympliga – Det är alltså stor risk att de skadas, tappas och går sönder när man bär runt på dem själv.

Genom att använda Flyttspecialisten så får slipper du oron och stressen med att flytta och istället kan fokusera på det roliga med att flytta in i en ny bostad.

Behöver du hjälp med att flytta så kan vi på flyttspecialisten hjälpa dig. Snabbt och enkelt. Läs mer om vad vi erbjuder här på hemsidan under “Våra tjänster” eller kontakta oss direkt för ett pris!

Artikel ligger i kategori: